JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Suviseurojen työvuorot varattavissa

Uutiset
3.4.2024 15.30

Juttua muokattu:

3.4. 15:26
2024040315264220240403153000

Suviseurojen kuvapalvelu

Suviseurojen kuvapalvelu

Su­vi­seu­ra­tie­do­tus

Su­vi­seu­ro­jen työ­vuo­ro­jen va­raa­mi­nen on avat­tu huh­ti­kuun alus­sa kaik­kien saa­ta­vil­le. Kaik­ki ovat ter­ve­tul­lei­ta työ­vuo­roi­hin.

Tänä vuon­na työ­voi­man­ke­ruu­vas­tuus­sa ovat poh­joi­sen alu­een rau­ha­nyh­dis­tyk­set, jois­sa työ­vuo­ro­ja on ke­rät­ty tam­mi­kuus­ta al­ka­en. Työ­vuo­ro­jen täyt­tä­mi­nen on su­ju­nut odo­tus­ten mu­kai­ses­ti, ja lä­hes 70 % työ­vuo­rois­ta on jo va­rat­tu.

Työ­voi­ma­toi­mi­kun­nan pu­heen­joh­ta­ja Lee­na Ruo­na­kan­gas ker­too, et­tä eri­tyi­ses­ti ra­vin­to­lan työ­vuo­roi­hin tar­vi­taan vie­lä te­ki­jöi­tä. Myös jär­jes­tyk­sen­val­vo­jien teh­tä­viä on täyt­tä­mät­tä.

Työ­vuo­ro­ja voi va­ra­ta in­ter­ne­tis­sä va­raus­lis­ta.fi-si­vus­tol­la. Su­vi­seu­ro­jen työ­vuo­rois­sa on usein ko­et­tu yh­des­sä te­ke­mi­sen iloa.

14.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä olen hyvä paimen. Minä tunnen lampaani ja ne tuntevat minut, niin kuin Isä tuntee minut ja minä Isän.” Joh. 10:14–15

Viikon kysymys