JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Joulutervehdysten verkkokauppa on avattu

Uutiset
2.10.2024 12.00

Juttua muokattu:

30.9. 13:01
2024093013010420241002120000

An­ne Hon­ko­nen

Ou­lu

Jou­lu­ter­veh­dys­ten ke­rää­mi­nen muut­tuu, kun kai­kil­le avoin verk­ko­kaup­pa on nyt avat­tu.

Päi­vä­mie­hen jou­lu­ter­veh­dys on per­heen, yk­sit­täi­sen hen­ki­lön tai yri­tyk­sen jät­tä­mä jou­lun­toi­vo­tus Päi­vä­mie­hen mu­ka­na toi­mi­tet­ta­vaan jou­lu­ter­veh­dys­liit­tee­seen. Lii­te il­mes­tyy vii­kol­la 50, kes­ki­viik­ko­na 11. jou­lu­kuu­ta. Jou­lu­ter­veh­dys­ten avul­la on pe­rin­tei­ses­ti toi­vo­tet­tu hy­vää jou­lua ys­tä­vil­le, su­ku­lai­sil­le ja muil­le Päi­vä­mies-leh­den lu­ki­joil­le.

Ai­em­min ni­met jä­tet­tiin rau­ha­nyh­dis­tyk­sen ke­rää­jäl­le. Nyt jo­kai­nen voi käy­dä jät­tä­mäs­sä ter­veh­dyk­sen verk­ko­kau­pas­sa osoit­tees­sa jou­lu­ter­veh­dyk­set.srk.fi. Tämä mah­dol­li­suus kos­kee myös yri­tyk­siä.

Ke­rää­jien työ ke­ve­nee

Verk­ko­kau­pan on to­teut­ta­nut Joni Vik­ki yh­teis­työs­sä verk­ko­kau­pan suun­nit­te­li­jan Sirk­ka-Lii­sa Tur­ti­sen kans­sa. Tur­ti­nen myös ko­ko­aa ter­veh­dyk­set ja tait­taa jou­lu­ter­veh­dys­liit­teen. Hän ker­too, et­tä yk­si­tyi­sel­le jou­lu­ter­veh­dyk­sen os­ta­jal­le mer­kit­tä­vin asia uu­dis­tuk­ses­sa on se, et­tä ter­veh­dyk­sen voi nyt teh­dä no­pe­as­ti ja hel­pos­ti vaik­ka ko­ti­soh­val­la.

– Seu­ro­jen vä­li­a­jal­la voi kes­kit­tyä kah­vin­juon­tiin ja ih­mis­ten kans­sa jut­te­le­mi­seen sen si­jaan, et­tä jo­not­taa ke­rää­jäl­le, Tur­ti­nen vink­kaa.

Myös ke­rää­jäl­le voi edel­leen jät­tää ter­veh­dyk­sen, mut­ta verk­ko­kau­pan käyt­tä­mis­tä suo­si­tel­laan. Uu­dis­tus vä­hen­tä­nee ke­rää­jän työ­tä mer­kit­tä­väs­ti.

Jat­kos­sa ke­rää­jä huo­leh­tii yri­tyk­sis­tä ja esit­te­lee heil­le uu­den verk­ko­kaup­pa­mah­dol­li­suu­den tai li­sää yri­tyk­sen ter­veh­dyk­sen verk­ko­kaup­paan.

Toi­vot­tu uu­dis­tus to­teu­tuu

Ter­veh­dyk­ses­sä hen­ki­löi­den ni­met tu­le­vat koo­tus­ti kun­kin rau­ha­nyh­dis­tyk­sen ni­men al­le ja yri­tys­ten ter­veh­dyk­set nii­den paik­ka­kun­tien koh­dal­le.

Jou­lu­ter­veh­dyk­sen jät­tä­mis­tä verk­ko­kau­pan kaut­ta on Tur­ti­sen mu­kaan toi­vot­tu to­del­la kau­an.

– Se hel­pot­taa ter­veh­dyk­sen jät­tä­mis­tä, jos ei esi­mer­kik­si ole pääs­syt käy­mään ke­räy­sai­ka­na rau­ha­nyh­dis­tyk­sel­lä. Mo­nes­ti myös saat­taa ihan unoh­taa, mikä oli­kaan ke­räy­sai­ka.

Hin­nat py­sy­vät en­nal­laan

Ter­veh­dys­ten hin­nat py­sy­vät en­ti­sel­lään: va­ki­o­muo­toi­nen ter­veh­dys on 7 €. Uu­tuu­te­na on mah­dol­lis­ta jät­tää myös va­paa­va­lin­tai­nen ter­veh­dys (hin­ta al­ka­en 8 €), jol­loin va­ki­o­muo­toi­sen ter­veh­dyk­sen si­jaan voi lu­e­tel­la esi­mer­kik­si lap­set mu­kaan. Sii­nä hin­ta mää­räy­tyy merk­ki­mää­rän mu­kaan.

Jou­lu­ter­veh­dys­ten verk­ko­kaup­pa avau­tuu kes­ki­viik­ko­na 2. lo­ka­kuu­ta ja sul­keu­tuu sun­nun­tai­na 3. mar­ras­kuu­ta.

4.10.2024

Kunpa kulkuni olisi vakaa, kunpa aina seuraisin sinun määräyksiäsi! Kun pidän käskysi silmieni edessä, en joudu häpeään. Ps. 119:5–6

Viikon kysymys