JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Jämsän opistoseuroissa kenttämaksun voi maksaa monella tapaa

Uutiset
9.7.2024 11.15

Juttua muokattu:

10.7. 13:45
2024071013453420240709111500

Opis­to­seu­ra­tie­do­tus

Jäm­sä

Jäm­sän opis­to­seu­rois­sa kent­tä­mak­sut ovat sa­mat kuin vii­me ke­sä­nä.

Tont­ti­lip­pu on 80 €, au­to ja telt­ta 40 €, telt­ta 25 € ja va­paa­eh­toi­nen py­sä­köin­ti­mak­su 5 €.

Kent­tä­mak­sun voi mak­saa Mo­bi­le­Pay-nu­me­roon 97488 tai kent­tä­mak­su­jen verk­ko­kau­pas­sa. Mak­su­kuit­ti toi­mii kent­tä­mak­su­lip­pu­na. Kent­tä­mak­sun voi myös mak­saa kent­tä­mak­sun ke­rää­jäl­le, in­fo­pis­tee­seen tai ma­joi­tus­toi­mis­toon.

Mi­kä­li seu­ra­vie­raal­la on ter­vey­del­li­sis­tä syis­tä säh­kö­paik­ka tai kent­tä­ma­joi­tus­paik­ka­si lä­hei­syy­des­sä on säh­kö­tolp­pa, jota tämä käyt­tää, hä­nen tu­lee mak­saa kent­tä­mak­sun li­säk­si eril­li­nen säh­kö­paik­ka­mak­su. Se on 35 € ja se mak­se­taan Mo­bi­le­Pay-nu­me­roon 25561. Vies­tik­si kir­joi­te­taan ”säh­kö­paik­ka”. Mak­sun voi mak­saa myös säh­kö­pai­kan mak­su­pis­tee­seen, jos­ta saa li­puk­keen mak­se­tus­ta säh­kö­paik­ka­mak­sus­ta.

Kä­teis­kas­so­jen mää­rää on vä­hen­net­ty. Kä­teis­mak­su­lin­jas­tot on mer­kit­ty opas­tein. Kai­kis­sa myyn­ti­pis­teis­sä on käy­tös­sä kort­ti­mak­sa­mi­nen, jota seu­ra­vie­rai­ta pyy­de­tään suo­si­maan. Myyn­ti­pis­teil­lä on myös Mo­bi­le­Pay käy­tös­sä.

19.7.2024

Herra on kuningas! Riemuitkoon maa, iloitkoot meren saaret ja rannat! Pilvi ja pimeys ympäröi häntä, hänen istuintaan kannattavat vanhurskaus ja oikeus. Ps. 97:1–2

Viikon kysymys